Pác receptek (kb. 50 dkg húshoz)

Csípős-ketchupos páchoz: (csirkeszárny, csirkecomb)

  • 1dl balzsamecet
  • 3 ek ketchup (vagy paradicsompüré)
  • 2 ek cukor
  • 2 kk só
  • 2 kk csili szósz (vagy 3 kk Erős Pista)

Fokhagymás-gyömbéres páchoz: (csirkehús, pulykahús, sertéshús)

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek szójaszósz
  • 1kk cukor
  • 1kk gyömbér
  • 3 gerezd fokhagyma

Paprikás páchoz: (sertéstarja, sertéscomb)

  • 0,5 dl olívaolaj
  • 2 kk mustár
  • 1dl tej
  • 1kk delikát
  • 1db csípőspaprika
  • Bors

Barna páchoz: (sertés)

  • 5 ek ketchup
  • 5 ek méz
  • 3 ek szójaszósz
  • 0,5 dl olívaolaj

Joghurtos páchoz: (csirkehús, pulykahús)

  • 2 dl joghurt
  • Só, bors
  • 0,5 dl olívaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma

Worchester páchoz: (sertéshús, marhahús)

  • 2 kk worchester szósz
  • 0,5 dl borecet
  • 2 ek mustár
  • 0,5 olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1kk csili szósz
  • 1kk őrölt babérlevél
  • bors